MG+MSUM

+MSUM | PREDŠOLSKE SKUPINE

Vsi programi namenjeni predšolskim skupinam v +MSUM so brezplačni in prilagojeni starosti in zanimanju najmlajših obiskovalcev. Oblikovani so tako, da otroci na zabaven in igriv način odkrivajo skrite kotičke muzeja, spoznavajo svet sodobne umetnosti ter raziskujejo osnovne likovne pojme in tehnike umetniškega izražanja.

 

Naročila za skupine sprejemamo najmanj pet delovnih dni pred želenim terminom. Ker so razstave vsebinsko bogate, prostori pa omejeni, je lahko naenkrat na razstavi največ 30 otrok. Prijave sprejemamo na izobrazevanje@mg-lj.si.

 

Poleg rednih vodstev in delavnic za najmlajše skupine organiziramo tudi posebne dogodke in druženja v sklopu Kluba Minimalistov MG+MSUM ali ob dnevih odprtih vrat kot so Teden otroka, Dan muzeja, Ta veseli dan kulture, Dan soseda... 

 

Enkrat na leto organiziramo druženje z vzgojitelji, pedagogi in ravnatelji, na katerem pobliže spoznavamo zbirke Moderne galerije, dve lokaciji, na katerih deluje, pedagoški oddelek MG+MSUM ter dosedanje in bodoče aktivnosti, ki jih prirejamo za predšolske skupine. Tovrstna druženja so tudi priložnost, da poveste vaše predloge, pohvale ali želje in skupaj oblikujemo kakovostni program, ki bo navdušil najmlajšo generacijo in vzgojil nove ljubitelje umetnosti. Če želite biti obveščeni o novostih naših programov za predšolske skupine, vam priporočamo, da ime institucije / vrtca pošljete na izobraževanje@mg-lj.si in se naročite na naše Novice.