MG+MSUM

MG+MSUM | VODENI OGLEDI | Za družine oz. člane istega gospodinjstva

 

Dragi obiskovalci!

 

Doživite umetnost skupaj z našimi izkušenimi vodiči, ki vam bodo predstavili Moderno galerijo (MG+) in Muzej sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM)! Skupaj z njimi boste spoznali zgodovino Moderne galerije ter odkrivali dela moderne in sodobne umetnosti iz nacionalnih zbirk ter svetovno znane umetnostne zbirke Arteast 2000+. 

 

V želji, da vam zagotovimo varen ogled umetnin, smo za vas pripravili posebna vodstva, na katera se lahko prijavijo družine z otroki in mladostniki ali člani skupnega gospodinjstva.

 

Popeljali vas bomo v čas in prostor, kjer se je razvijala in se razvija umetnost 20. in 21. stoletja ter vam razkrili družbene okoliščine in zanimive anekdote o umetnikih in njihovih delih. Prijeten sprehod po razstavah vam bo odprl nove poglede na že znana umetniška dela ter vam razkril nekatere nove vidike na obdobja, ki jih še ne poznate. 

 

Strokovni vodeni ogled je namenjen članom iste družine (do 10 ljudi). Prilagojen je starosti in željam skupine. Vodstvo je možno v času odprtja muzeja, torej vsak dan (razen ponedeljka) od 10. do 18. ure.

 

Vodeni ogled traja približno 60 minut. Cena je 20 eur na skupino (v ceno je vključena tudi družinska vstopnica). Vodeni ogled lahko podarite tudi kot darilo.

 

Prijavite se po e-pošti na naslov izobrazevanje@mg-lj.si (najmanj dva delovna dneva pred obiskom). Z veseljem vam bomo posredovali tudi dodatne informacije o poteku vodstva.

 

Program bo potekal v skladu z navodili NIJZ. V primeru, če bi bila kakorkoli ogrožena varnost izvajanja, si pridržujemo pravico do spremembe oz. odpovedi.

Priporočamo