MG+MSUM

MG+MSUM | NOČ KNJIGE | Noč v muzeju 2019

 

NOČ KNJIGE | Noč v muzeju

Večerno druženje ob pravljicah z vsega sveta in noč v muzeju

20. aprila 2019, od 20.00 do 21. aprila 2019, do 8.00 ure

Muzej sodobne umetnosti Metelkova  (MSUM+, Maistrova 3)

 

Aprilsko noč knjige bomo letos v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova obeležili s celonočnim druženjem in pripovedovnjem pravljic z vsega sveta!

 

Afriške, indijske, čilske, tajske, slovenske, francoske in druge. Pred nami je dolga muzejska noč zgodb in pravljic v kombinaciji z barvanjem, risanjem, oblikovanjem, in seveda spanjem! Raziskovali bomo kako izgleda muzej ponoči v svetlobi nočnih lučk.

 

Dobimo se v soboto, 20. aprila 2019,  ob 20. uri, v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (MSUM+, Maistrova 3) oboroženi s spalnimi vrečami, nočnimi lučkami, prigrizki za večerjo, risanko pred spanjem in zanimivimi zgodbami za lahko noč. Prinesite svoje najljubše knjige, pravljice, pripovedke. Ne pozabite vzeti s seboj tudi zobne ščetke, pižamo, igračo, s katero spite in enega od staršev, če vas je strah…

 

Število udeležencev nočnega druženja v +MSUM je omejeno! Obvezene prijave na izobrazevanje@mg-lj.si. Za otroke mlajše od 5. let je obvezna prisotnost enega od staršev. Druženje je del programa ob razstavi Južna ozvezdja. Poetike neuvrščenih.

 

Cena je 10eur na otroka (+en starš). Prijava pomeni celonočno udeležbo (20.00-8.00)!

 

Prijave zbiramo do četrtka, 18. aprila 2019. V primeru premajhnega števila prijav, dogodek odpade!