MG+MSUM

+MSUM | SLON V MUZEJU 2024 | Zimski počitniški teden

 

PRIJAVNI OBRAZEC za zimski počitniški teden Slon v muzeju!

 

Vabljeni na produkcijsko delavnico animacije v času zimskih počitnic, na katerih se bomo naučili osnov animacije, spoznali tehniko stop-motion in skupaj z mentorji iz Društva za izvajanje filmske vzgoje Slon ustvarili lastni animirani film.

 

Na štiridnevni delavnici bomo skupaj napisali scenarij, izdelali zgodboris, ozadnja in like, ter film posneli v tehniki izrezljanke oz. kolaž stop animacije. Tokrat bomo pri snemanju uporabljali tudi paus papir in svetlobne table!

 

Za inspiracijo si oglejte film, ki so ga ustavarile Slonove mentorice. Pokukajte pa tudi filmček z zadnjih počitniških delavnic, ki je dobil 1. nagrado v kategoriji MINI na festivalu Enimation v Mariboru.

 

Delavnica bo potekala v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM, Maistrova 3), od torka, 20. februarja, do petka, 23. februarja, med 10. in 15. uro

 

Produkcijski počitniški teden je namenjen otrokom od 10. leta naprej. Cena je 20 eur na otroka. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

 

 

Delavnica je del projekta Vzgojno izobraževalni program Društva Slon, ki ga sofinancira Slovenski filmski center, javna agencija Republike Slovenije