MG+MSUM

MG+MSUM | Z IGRO DO DEDIŠČINE 2021

 

 

V Tednu otroka, od 4. do vključno 10. oktobra, je vstop v Moderno galerijo (MG+) in Muzej sodobne umetnosti za družine brezplačen.

 

V okviru projekta Z igro do dediščine, katerega cilj je približati našo umetnostno dediščino najmlajšim, smo pripravili brezplačne vodene oglede za šolske skupine:

 

MG+ | KJE ŽIVI MODERNA UMETNOST?
brezplačni vodeni ogled za šolske skupine. V skupini je lahko največ 30 otrok. Obvezne prijave na izobrazevanje@mg-lj.si.

 

+MSUM | KJE ŽIVI SODOBNA UMETNOST?
brezplačni vodeni ogled za šolske skupine. V skupini je lahko največ 30 otrok. Obvezne prijave na izobrazevanje@mg-lj.si.

 

 

 

"Čeprav nas še vedno spopadamo s težavnimi epidemiološkimi razmerami, vas vabimo, da se v okviru tradicionalne akcije Z IGRO DO DEDIŠČINE udeležite delavnic, ustvarjalnic, razstav in doživetij namenjenih otrokom in družinam. Seveda v nekoliko prilagojeni obliki in ob upoštevanju vseh varnostnih priporočil za zajezitev širjenja okužb. Mnogi muzeji ponujajo prost vstop za družine, brezplačni pa so tudi vsi ponujeni programi. Akcijo organizira Sekcija za izobraževanje in komuniciranje Skupnosti muzejev Slovenije."

dr. Staša Tome, predsednica Sekcije za izobraževanje in komuniciranje SMS