MG+MSUM

Pravilnik o zasebnosti e-komuniciranja

 

Prijava na novičnik [MGizobraževanje]

Za prijavo na prejemanje programskih vsebin Moderne galerije [MGizobraževanje] zbiramo naslednje podatke: ime, priimek, e-naslov. Moderna galerija zbira vaše osebne podatke izključno v primeru, da ste jih prostovoljno posredovali ob prijavi. Z vpisom vašega e-naslova, se prijavljate na prejem programskih vsebin, s katerimi vas bomo obveščali o razstavni dejavnosti, obrazstavnih in drugih dogodkih (predavanjih, okroglih mizah, performansih, debatah, predstavitvah, tiskovnih konferencah, ipd),  delavnicah in drugih dogodkih in prireditvah.

 

S potrditvijo in aktivacijo soglasja, boste do preklica prijavljeni na novičnik MGizobraževanje​. Osebni podatki za prijavo bodo uporabljeni izključno za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov Moderna galerija v nobenem primeru ne bo prodajala, posojala ali kakorkoli drugače posredovala nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve. 

 

Preklic soglasja ali odjava

Svoje soglasje za uporabo in upravljanje z vašimi osebnimi podatki lahko kadarkoli prekličete na enak način, kot ga ste ga podali. Za preklic soglasja v prijavni obrazec na spletni strani ponovno vpišete svoj prijavni e-naslov in nanj boste prejeli potrditveno sporočilo. S potrditvijo prijavnega e-naslova v sporočilu, bo soglasja preklicano. Kadarkoli lahko pisno na elektronski naslov izobrazevanje@mg-lj.si ali s klikom na gumb Odjava v novičniku MGizobraževanje zahtevate prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene pošiljanja novičnika.

 

Pravice uporabnikov

Uporabnik/uporabnica lahko kadarkoli preko spodnjega kontaktnega obrazca izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih Moderna galerija o njem/njej zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom/posameznico, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenos osebnih podatkov.

 

Filtriran kontaktni obrazec

Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu. Upravičeni so tudi do uporabe pravnih sredstev v primeru neukrepanja nadzornega organa.

 

Varovanje podatkov

Moderna galerija spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k visoki stopnji varstva osebnih podatkov. Zavezani smo k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkovZakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

 

Novičnik MGizobraževanje Moderna galerija pošilja preko spletne aplikacije GDPR manager, ki omogoča dostop do osebnih podatkov zgolj pooblaščenim osebam (z geslom in uporabniškim imenom zaščiten dostop) ter samodejno evidentira aktivnosti pooblaščenih uporabnikov/uporabnic znotraj aplikacije. Osebne podatke bo Moderna galerija skrbno varovala ter preprečevala njihovo morebitno zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene, za katere so uporabniki podali svoje soglasje. Pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Morebitna vprašanja v povezavi z varovanjem vaših osebnih podatkov na spletnem mestu www.mg-lj.si lahko naslovite na elektronski naslov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov: Tomaž Kučer tomaz.kucer@mg-lj.si.

 

Pošiljatelj novičnika MGizobraževanje​ in upravljavec vaših osebnih podatkov je:
Moderna galerija, Windischerjeva 2, 1000 Ljubljana, Slovenija