MG+MSUM

+MSUM | Delavnica ob dnevu žena | Ženska v sodobni umetnosti

 

Drage ženske vseh generacij, pa tudi vsi, ki želijo skupaj z nami praznovati dan žena!

 

V torek, 8. marca 2016, ob 17. uri vabljeni, da se nam pridružite na ustvarjalni delavnici v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM, Maistrova 3).

 

Ob dnevu žena se bomo dobili na popoldanskem ustvarjalnem druženju. Delavnico bo vodila slikarka Maruša Meglič, ki nam bo na kratko predstavila pojem femmage in njegov pomen v sodobni umetnosti.

 

Vsako telo je drugačno in vsak del našega telesa sestavljajo posebnosti, ki so samo naše. Tako bomo tudi mi skupaj ustvarili umetniško delo, ki je kot naše telo, čudovito in enkratno.

 

Slikarka nas bo povabila k ustvarjanju, katerega izhodišče bo njena povečana in razrezana risba. Na svoj del sestavljanke bomo nanašali barve, slikali, dodajali pisane detajle, lepili blago, ne bomo pa varčevali niti z bleščicami.

 

 

Brezplačna ustvarjalna delavnica je namenjena vsem generacijam, zato ne pozabite s seboj pripeljati svojih mam, babic, prijateljic, tet in vseh, ki želijo z nami praznovati dan žena. Pohitite s prijavo na izobrazevanje@mg-lj.si, saj je število mest omejeno!