MG+MSUM

+MSUM | Junij 2015 | KLUB MINIMALISTOV

 

Drage Minimalistke in Minimalisti!

 

To soboto, 13. junija, ob 11. uri vabljeni v Muzej sodobne umetnosti Metelkova, +MSUM (Maistrova 3) na zadnjo delavnico Kluba Minimalistov v tej sezoni. Na tradicionalnem Zajtrku na travi / Déjeuner sur l'herbe na ploščadi pred Muzejem sodobne umetnosti Metelkova in ob našem vrtu, se bomo pogostili z rogljički in jagodami ter osvežili z limonado.

 

Nato pa nas bo razstava umetnika Vadima Fiškina, ki bo v soboto odprta samo za nas, popeljala v igriv svet umetnosti in znanosti. Zvoki havajske glasbe  nas bodo zazibali  v odkrivanje čarovnije, s Hitro uro pa se bomo prepustili izkušnji potovanja skozi vesolje, z daljincem bomo ukazovali dežju in snegu, gromu in streli. Magični gumb nas vabi, da ga pritisnemo, le kaj se bo zgodilo?  Pridi, da skupaj odkrijemo! Na delavnici se bomo, tako kot umetnik, ki ustvarja svoja dela z veliko humorja, lotili grajenja barvito igrivih instalacij in pri tem odkrivali ali čarovnije ni ali je.

 

Zajtrk na travi, vodstvo in delavnica so namenjeni vsem generacijam, za otroke mlajše od 4. let je obvezna prisotnost staršev. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami na izobrazevanje@mg-lj.si.