MG+MSUM

STIROPOR FESTIVAL 2016 | Juju & Jordash live, Alleged Witches
28. oktober 2016 | 21:00
#

Juju & Jordash live, Alleged Witches

Petek, 28. oktobra, ob 21. uri

 

Matinejski del petkovega večera bo v Avditoriju Moderne galerije pripadel enemu nedvomnih vrhuncev, strojnemu dvojcu Juju & Jordash in njunemu edinstvenemu, improviziranemu živemu nastopu. Ogromen kup synthov in ritem mašin, nič laptopov. Teničarja J&J sta od leta 2004 nametala ogromno muzike. Sodelovala sta s številnimi založbami, kot so Dekmantel, Rush hour in Golf Channel Recordings, kakšno produkcijo pa tudi podpisala skupaj z Move D-jem. Leta 2012 sta izdala hudo odmevno ploščo Techno Primitivism. Za seboj imata tudi glasbe za filme in multimedijske projekte. Njun visoko tehnično pretuhtan živi nastop ju je popeljal na praktično vse referenčne festivale elektronske muzike.


Ob njima bo kup opreme na odru še dodatno obložil Christian Kroupa s premierno živo predstavitvijo projekta Alleged Witches, torej projekta s katerim je že požel ogromno odobravanja in dosegel zavidljive korake: s tem imenom ima podpisan remiks posnetka Alexa Smoke-a za kultno založbo R&S in s tem imenom se je znašel na še svežem Fabric mixu, ki ga je pripravil Scuba.


Večer premier torej: tandem J&J prihaja prvič v Ljubljano, Kroupa bo prvič predstavil novi projekt in prvič pa se bo tovrstni dogodek sploh zgodil na tej lokaciji.


Razpored:
Juju & Jordash live [Dekmantel, NL]
Alleged Witches live [R&S, SLO]
+
VJ Mina Fina

Karte: 13 €

 

Festivalske karte:
zgodnji nakup - 5 dogodkov: 29 € [sold out]
festivalska karta - 5 dogodkov: 35 € [goo.gl/9j2JX6]
petkov paket - 3 dogodki (Moderna, K4, after): 25 €
prodaja kart: Magda, Pritličje, Bi Ko Fe in Centralna Postaja Ljubljana

* karte za posamezne dogodke bo mogoče kupiti le na lokacijah

* vsi kompleti kart so na voljo v omejenih količinah

* predprodaja velja le za festivalsko karto (5 dogodkov) in karto za komplet petkovih dogodkov(3)