MG+MSUM

MG+MSUM | ePUB | kaj pa podpora in kaj boj

 

L’Internationale Online objavlja novo e-publikacijo kaj pa podporo in kaj boj, zbirko poetičnih odzivov na eno najpomembnejših tém današnjega časa: kako preživeti ne/naravne katastrofe?

 

Dogodek ob izdaji: sobota, 22. maja 2021, ob 13.00 uri po srednjeevropskem poletnem času (Stockholm, Madrid, Barcelona), ob 14.00 uri (Istanbul), ob 7.00 uri (Massachusetts in Virginia), ob 8.00 uri (Buenos Aires), ob 20.30 (Alice Springs in Severni teritorij Avstralije), ob 13:00 uri (Južna Afrika).

 

Pridružite se spletnemu dogodku na tej povezavi https://us02web.zoom.us/j/86254645197. Dogodek bo potekal v angleščini s simultanim prevodom v španščino. Dogodek bo v živo predvajan tudi na Facebook strani L’Internationale Online.

 

E-publikacija bo na voljo za spletno branje, prenos, skupno rabo in samostojno tiskanje od 22. maja 2021 dalje na povezavi: www.internationaleonline.org/library.

 

Sodelujejo: Napo Masheane, Léuli Eshraghi, Merve Unsal, Taco de Raya, Lukaza Branfman-Verissimo, Francis Lo, Fernanda Laguna, Jennifer Hayashida, Corina Oprea

 

Urednici e-publikacije kaj pa podporo in kaj bojJennifer Hayashida in Corina Oprea

 

PLAKAT [PDF]

 

L'Internationale Online je del štiriletnega programa Naše številne Evrope, ki ga vodi konfederacija muzejev Internacionala s partnerjema Akademijo Valand (Univerza v Göteborgu) in Državnim kolidžem za likovno umetnost in oblikovanje v Dublinu. Podpira jo program Evropske unije Kreativna Evropa, Ministrstvo za kulturo RS in Društvo Igor Zabel za kulturo in teorijo.