MG+MSUM

MG+MSUM | IŠČEMO DELA Andraža Šalamuna

Andraž Šalamun, Bizon, 1986, akril na platnu, 300 x 400 cm, Moderna galerija, Ljubljana, foto: Lado Mlekuž, z dovoljenjem Moderne galerije.

 

V Moderni galeriji v Ljubljani pripravljamo pregledno razstavo del slovenskega slikarja  Andraža Šalamuna, ki se bo odprla ob koncu leta 2016. V želji, da bi razstava čimbolje predstavila različna obdobja in tembolj kvaliteten izbor Šalamunovih del, prosimo lastnike njegovih del, da se nam oglasijo z informacijami za evidentiranje slik in morebitno izposojo. V procesu priprav na razstavo in razstavni katalog, v času trajanja razstave in po njej, zagotavljamo lastnikom del popolno anonimnost, v kolikor si to želijo.

 

Andraža Šalamuna želimo predstaviti z njegovimi najboljšimi dosežki, zato bo vsakršna pomoč z informacjami in posojo njegovih del, ki jo v zasebnih ali javnih zbirkah, pomembno prispevala k temu cilju.

 

Za morebitne informacije o slikah v zasebni ali javni lasti kontaktirajte kustosinjo razstave​ dr. Martino Vovk na martina.vovk@mg-lj.si. Informacije in dela bomo zbirali do konca avgusta 2016.