MG+ | VOZIČKANJA | po razstavi Gabrijela Stupice | MAJ 2014

V soboto, 17. maja 2014 ob 16.30, vabljeni v Moderno galerijo na brezplačno vodstvo Vozičkanje po razstavi Gabrijela Stupice, ki bo uvod v novo sezono Vozičkanja po umetnosti in napoved sodelovanja z AEIOU Gledališčem za dojenčke in malčke!

 

 

Septembra se ponovno začne program vodstev Vozičkanja po umetnosti namenjenih mamicam, očkom, starim staršem, varuškam in ostalim, ki se sprehajate po Ljubljani z otroškim vozičkom. Vsako zadnjo sredo v mesecu se bomo dobili v muzeju ob čaju, soku ali kavi in si skupaj ogledali razstavo. Seveda so vozički in otroški smeh, jok ali čebljanje pri tem vodstvu obvezni!

 

Za najmlajše (otroke do 3. leta) v novi sezoni pripravljamo tudi posebno delavnico, na kateri bodo s starši na igriv način spoznali različne umetniške materiale, barve in ostale likovne elemente. O delavnici se bomo obširneje pogovorili v soboto na majskem Vozičkanju!

 

 

Posebna novost v novi sezoni pa je sodelovanje z AEIOU Gledališčem za dojenčke in malčke, neodvisno umetniško skupino, ki ustvarja na področju vizualnega in fizičnega gledališča ter gledališča predmetov za najmlajše otroke. Predstave bodo enkrat mesečno v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM-u) in so namenjene dojenčkom in malčkom od tretjega meseca do 4 let.

 

Vozičkanje po razstavi Gabrijela Stupice je brezplačno. Število mest je omejeno. Prijave na: izobrazevanje@mg-lj.si

Priporočamo