MG+MSUM

+MSUM | POČITNIŠKI DVOJČEK 2019 | S Kinodvorom: Slon kolesari po svetu

Slon kolesari po svetu, distribucija Društvo 2 koluta

 

V torek, 20. avgusta 2019 vas med 10.00 in 13.00 uro vabimo na POLETNI POČITNIŠKI DVOJČEK, ki ga organiziramo v sodelovanju s Kinodvorom in je tokrat namenjan najmlajšim (2+).

 

Ob 10.00 uri se dobimo v Kinodvoru, na Kolodvorski 13, na projekciji kratkih animiranih filmov Slon kolesari po svetu (2+). Po ogledu se bomo skupaj odpravili na delavnico To sem jaz v Muzej sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM, Maistrova 3), na kateri bodo najmlajši ljubitelji umetnosti skozi igro in s pomočjo staršev spoznavali svet barv in oblik ter se poskusili v ustvarjanju avtoportretov. Uporabljali bomo čopiče, valje in prstke, trgali bomo in lepili, starši pa nam bodo pri tem pomagali. Priporočamo primerna oblačila, ki se ne »bojijo« barv.

 

Cena posameznega počitniškega dvojčka je 5 evrov na otroka + starša in vključuje vstopnico za ogled filma v Kinodvoru  in material za delavnico v +MSUM-u.

 

Obvezne so prijave na e-mail naslov  izobrazevanje@mg-lj.si. Zadnji rok za prijavo je dva dni pred delavnico. V primeru premajhnega števila prijav počitniški dvojček odpade.

Za vse dodatne informacije pišite na izobrazevanje@mg-lj.si.

Priporočamo