MG+MSUM | POCITNICE V MUZEJU | JUNIJ — AVGUST 2014

30. junij do 4.julij 2014, od 8. do 16. ure

MG: Otroške kreAktivnosti

 

7. julij do 11. julij 2014, od 8. do 16. ure

MSUM: Počitniški 3M

 

28. julij do 1. avgust 2014, od 8. do 16. ure

MSUM: Otroške kreAktivnosti

 

11. avgust do 15. avgust 2014, od 8. do 16. ure

MSUM: Otroške kreAktivnosti

 

18. avgust do 22. avgust 2014, od 8. do 16. ure

MSUM: Počitniški 3M

 

25. avgust do 29. avgust 2014, od 8. do 16. ure

MG: PovezujeM/TIVOLSKI USTVARJALNI KROG

 

25. avgust do 29. avgust 2014, od 9. do 12. ure

MSUM: Kamen, škarje, papir - ustvarjam po obdobjih!

 

Sedem tednov brezplačnih in plačljivih počitniških delavnic v Moderni galeriji in Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (MG+MSUM) v sodelovanju s Slovenskim etnografskim muzejem (SEM), Narodnim muzejem Slovenije (NMS), Lončarskim ateljejem SEM in KUD Mreža.
 

 

MG+: PovezujeM/TIVOLSKI USTVARJALNI KROG

 

 

 

Na zadnjem počitniškem tedenu PovezujeM, ki ga organiziramo Moderna galerija (MG), Mednarodni grafični likovni center (MGLC), Narodna galerija (NG), Narodni muzej Slovenije (NMS) in Muzej novejše zgodovine Slovenije (NMZS) bomo skozi igro, ustvarjanje in druženje na nekoliko drugačen način spoznavali umetnost in zgodovino. Več programu in ostalih indormacijah lahko preberete tukaj.

 


+MSUM: Kamen, škarje, papir - ustvarjam po obdobjih!

 

 

Teorija in praksa se bosta ponovno ustvarjalno družili v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM) na delavnicah KUD-a Anarhiv! Potovanje skozi zgodovino umetnosti nas bo pripeljalo do sodobnih umetnin in nam olajšalo njihovo razumevanje. Več o počitniških delavnicah lahko preberete tukaj.

 


+MSUM: počitniški teden 3M

 

 

Počitnice so pred vrati in zakaj ne bi nekaj časa preživeli tudi v muzejih in lončarski delavnici, ki domujejo na Metelkovi? V sodelovanju s Slovenskim etnografskim muzejem (SEM), Narodnim muzejem Slovenije (NMS) in Lončarsko delavnico SEM vam ponujamo pester program, v katerem ne manjka druženja, zabave na prostem in poučnih vsebin, ki jih bomo osvajali z igro. Več o terminih, programu in ceni lahko preberete tukaj.

 


MG+MSUM: brezplačni počitniški teden Otroške kreAktivnosti

 

 

V sodelovanju z KUD Mreža organiziramo tradicionalne brezplačne počitniške tedne, na katerih se bomo družili, igrali, ustvarjali in odkrivali svet umetnosti skozi fotografski medij, animacijo in film. Več o terminih in programu lahko preberete tukaj.