MG+MSUM

MG+MSUM | Ali ste še vedno Mini?

 

Drage minimalistke in minimalisti,

 

Vaši starši so gotovo že slišali, da 25. maja letos prične veljati nova splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Med drugimi določbami nas zavezuje k temu, da moramo pridobiti izrecno strinjanje vaših staršev za uporabo njihovega osebnega e-naslova*.

 

Le tako vam bomo smeli še naprej pošiljati novice o brezplačnih delavnicah, vodenih ogledih, muzejskih druženjih, počitniških tednih in ostalem pedagoškem programu v Moderni galeriji (MG+) in Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM).

V primeru, da še vedno želite ostati del naše Liste Minimalistov, prosimo vaše starše, da kliknejo na spodnjo povezavo, vnesejo svoj e-naslov in na ta način potrdijo vaše nadaljnje članstvo.

 

Prijava na Listo Minimalistov

 

KLUB MINIMALISTOV MG+MSUM letos praznuje dvajset let, zato nas poleg rednega programa, čaka še veliko delavnic, dogodkov, druženj, ki so del obrazstavnega programa 20 let mlajši, v sklopu razstave 70+7: Kaj je v številu?  

V primeru, da na to pošto ne odgovorite, vam skladno z novo uredbo žal ne bomo več v možnosti pošiljati muzejskih vabil in obvestil.

 

Hvala Vam za zaupanje in dosedanje druženje!

 

Lep pozdrav,

Ekipa pedagoškega oddelka MG+MSUM

 

 

*  Vaše podatke bomo varovali skrbno in skladno z zakonodajo. Ne bomo jih uporabili za druge namene ali predali tretjim osebam. Svoje podatke v naši bazi lahko kadar koli preverite in posodobite, od prejemanja muzejske pošte pa se lahko tudi odjavite preko e-pošte info@mg-lj.si ali pisno na naslov Moderne galerije (Windischerjeva 2, 1000 Ljubljana) ali po telefonu +386 1 2416 800 ali ob osebnem obisku.

 

 

 

Priporočamo