MG+MSUM

MG+ | VOZIČKANJA | po moderni umetnosti | NOVEMBER 2015

 

Vabljeni v sredo, 25. novembra 2015, ob 10. uri na vodstvo Vozičkanj po moderni umetnosti. Dobili se bomo v Moderni galeriji (MG+, Windischerjeva 2), kjer si bomo skupaj ogledali stalno razstavo 20. stoletje. Kontinuitete in prelomi.

 

Vozičkanja po umetnosti so namenjena mamicam, očkom, starim staršem, varuškam in ostalim, ki se sprehajate po Ljubljani z otroškim vozičkom. Vsako zadnjo sredo v mesecu se dobimo v muzeju ob čaju, soku ali kavi in si skupaj ogledamo razstavo. Vozički in otroški smeh, jok ali čebljanje so seveda dobrodošli!

 

 Zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna najava na izobrazevanje@mg-lj.si, najkasneje dva dni pred vodstvom. Cena vodstva je 3,50eur na osebo z otroškim vozičkom. Cena ob predloženi vstopnici AEIOU Gledališča je 2,00 €.

 

Ne pozabite tudi na novo sezono predstav gledališča AEIOU. Prva predstava Ti in Jaz bo v soboto, 21. novembra, ob 16.30 v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM). Predstava je namenjena dojenčkom in malčkom od tretjega meseca do 4 let. Več o predstavi, vstopnicah in rezervacijah lahko preberete tukaj.

Priporočamo